BŘEZEN – měsíc čtenářů

 

BŘEZEN – MĚSÍC ČTENÁŘŮ 2022

Amnestie poplatkůza upomínky

 

Čtenáři mohou bez jakýchkoliv sankcí vrátit knihy a časopisy, jejichž výpůjční doba již dávno uplynula. Prominutí sankčních poplatků za opožděně vrácené knihy platí po celý měsíc březen 2022.

 

NEJAKTIVNĚJŠÍ ČTENÁŘ Každoročně  jsou  oceňováni  naši nejaktivnější čtenáři. V měsíci březnu bude oceněn nejaktivnější čtenář ve věku 13 – 15 let, který si svojí aktivitou
za uplynulý rok vyslouží pěknou cenu.

 

Besedy pro mateřské školy a 3. třídy základních škol Co se děje v knihovně, když je zavřeno? Dopolední pondělní a úterní čas patří dětem. V březnu navštíví Knihovnu MO Pardubice III děti druhých a třetích tříd základních škol.S knihovnou se seznámí  formou besed s tématy šitými na míru.

 

Jarní alternativní dílničky  Pro holky a kluky jsme připravili dílničky, ve kterých budeme vítat jaro a vytvářet krásné jarní dekorace.Bude připravený návod i materiál k výrobě Jarního stromu a Pracovitých včeliček.

 

JUNIOR KVÍZ pro děti ve věku 7 – 10 let a 11 – 15 let Pro školáky Městského obvodu Pardubice III jsou připraveny vědomostní kvízy, které přinášejí zábavu i poučení. Vyplněné kvízy odevzdejte u výpůjčního pultu nebo přeš email či Facebook nejpozději do konce března. Budou vylosováni dva výherci z každé kategorie, kteří budou odměněni knihami.
1.3.2022
Knihovna MO Pardubice III© 2014. Všechna práva vyhrazena.