ZRUŠENO BŘEZEN měsíc čtenářů

Amnestie poplatkůza upomínky Čtenáři mohou bez jakýchkoliv sankcí vrátit knihy a časopisy, jejichž výpůjční doba již dávno uplynula. Prominutí sankčních poplatků za opožděně vrácené knihy platí po celý měsíc březen 2019. 
NEJAKTIVNĚJŠÍ ČTENÁŘ Každoročně jsou oceňováni naši nejaktivnější čtenáři. V měsíci březnu bude oceněn nejaktivnější čtenář/čtenářka          UČITEL/UČITELKA, který si svou aktivitou za uplynulý rok vyslouží pěknou cenu. 
Besedy pro mateřské školy a 3. třídy základních škol Co se děje v knihovně, když je zavřeno? Dopolední pondělní a úterní čas patří dětem. V březnu navštíví Knihovnu MO Pardubice III děti z MŠ a žáci třetích tříd základních škol. S knihovnou se seznámí formou besed s tématy šitými na míru. 
  1. března 2020

 

Pro   děti   i   rodiče  z   MO   Pardubice   III    je připraveno zábavné odpoledne. Členové Herní ligy Pardubice budou dětem představovat krásné deskové hry.Akce je určena pro všechny věkové kategorie od 6 let. 
  1. března 2020

Jarní dovádění

 

Pro holky a kluky jsme připravili dílničky, ve kterých budeme vítat jaro a vytvářet krásné jarní dekorace.
JUNIOR KVÍZ pro děti Pro školáky Městského obvodu Pardubice III jsou připraveny vědomostní kvízy, které přinášejí zábavu i poučení. Vyplněné kvízy odevzdejte u výpůjčního pultu nejpozději do konce března.
1.3.2020
Knihovna MO Pardubice III© 2014. Všechna práva vyhrazena.