Týden knihoven

Relaxace pro dospělé i mládež

podzimní svícen

V Knihovně MO Pardubice III proběhne oblíbené zdobení podzimních svícnů s paní  L. Petruželkovou. Vytvoříte si dle své fantazie podzimní dekoraci do bytu. Bude se vyrábět z podzimních přírodnin. Základní materiál pro Vás bude připraven zdarma.

Termín tvořivého odpoledne bude včas upřesněn.

Sledujte Facebook Knihovny MO Pardubice III!

 

Pro seniory

Roční registrace zdarma

V knihovně na Dubině se  mohou v rámci Týdne knihoven 2015 (od 5. do 11. října 2015) bezplatně zaregistrovat senioři s trvalým pobytem na území MO Pardubice III na jeden kalendářní rok.

 

Pro školáky

Detektivní besedy

Novinkou v Týdnu knihoven jsou detektivní besedy pro základní školy na území MO Pardubice III. Společně zakusíme příběhy plné napětí a záhad. Seznámíme se s kriminálními mini příběhy z knih švýcarského autora Jürga Obrista. Knihy Jasný případ?! a Věštkyně Stella Bella a ukradená opička provedou mladší čtenáře napínavou detektivní besedou.

Pro odvážné školáky budou připraveny i další tajuplné příběhy a hádanky. Zahrajeme si karetní hry: Bílé historky a Černé historky, kde budeme potřebovat odvahu, rozhodnost a logické uvažování. Zapeklité detektivní případy odhalíme pomocí dedukce, odhadu a dobře mířených otázek. Vyřešíme společně kriminální mini příběhy?

29.9.2015
Knihovna MO Pardubice III© 2014. Všechna práva vyhrazena.