Nalezení/ Jiří Březina

Minulost se vrací bez varování. Pátý případ Tomáše Volfa. V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví …

Stručně o knize:

    Minulost se vrací bez varování. Pátý případ Tomáše Volfa.
    V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky. Dívka způsobila tragédii, utekla a zřejmě si chce ublížit. Rozjíždí se intenzivní pátrání a na místo dorazí i Tomáš Volf, který vyrůstal v nedalekém maloměstě. Vyšetřov
    ání však otevírá staré rány místních obyvatel. Tomáš se vrací k létu, které chtěl navždy vytěsnit z paměti. Jenže právě jeho vzpomínky mohou být jedinou šancí k nalezení zmizelé. Čas neúprosně běží.

    Dvojnásobný držitel ceny za nejlepší českou detektivku Jiří Březina se v pátém případu Tomáše Volfa vydává do minulosti, která souvisí se současným případem nejen místem činu. Autor odhaluje dospívání hlavního hrdiny, které ovlivnilo jeho pohled na svět a přimělo ho k zásadnímu rozhodnutí.

    Tomáš Volf se opět setkává s Evou Černou, kterou přivede pátrání po pohřešované Elišce do jeho rodiště. Dívka způsobila tragédii, utekla a vše nasvědčuje tomu, že si chce ublížit. Vyšetřování však otevírá staré rány místních obyvatel. Tomáš se vrací k létu, které chtěl navždy vytěsnit z paměti. Jenže právě jeho vzpomínky mohou být jedinou šancí k nalezení zmizelé. Čas neúprosně běží a současnost až nepříjemně připomíná patnáct let staré události.

    Uživatelské recenze

    Zatím nikdo nenapsal recenzi na tuto knihu.

    HLEDEJ V KATALOGU
    • PRIVATE
    • KNIHU
    Knihovna MO Pardubice III© 2014. Všechna práva vyhrazena.